Logistiek

De materialen van CPE Nederland komt u overal tegen. Dat komt niet alleen door ons brede assortiment, ook ons centraal gelegen magazijn draagt hieraan bij. Vanuit onze hoofdvestiging in Alphen aan den Rijn met een oppervlakte van 3000 m² of onze vestiging in Leiden kunnen wij altijd snel en op maat leveren. Als geen ander begrijpen wij het belang van een juiste levering. De juiste plaats, de afsproken tijd en de gewenste materialen, wij weten dat u verder moet.

CPE beschikt over eigen vrachtwagens, een enorm magazijn met een zeer uitgebreid assortiment en gemotiveerde medewerkers. Dit maakt van CPE één van de meest flexibele leveranciers van dakmaterialen in Nederland.

Afhalen

Veel dakdekkers en installateurs in de regio weten ons magazijnen in Alphen aan den Rijn en Leiden te vinden. Hier treffen zij namelijk het grootste magazijn op het gebied van platdak materialen aan. Door het uitgebreide assortiment kunnen onze klanten erop vertouwen dat ze nooit mis grijpen. Ook de medewerkers in het magazijn zijn praktijkmensen, zij staan samen met de afdeling verkoop garant voor een correcte bediening en het juiste advies over materialen. Een lekker kopje koffie staat altijd voor u klaar.