Technisch advies

Omdat CPE Nederland over jarenlange ervaring beschikt en continu haar mensen bijschoolt kunnen wij onze klanten op alle vlakken een juist advies geven. Zo begeleiden wij bijvoorbeeld kunststof dakprojecten op het dak. Uw mensen worden opgeleid zonder van het werk af te gaan. Wij hebben samen met onze relaties reeds tal van projecten opgestart en naar ieders tevredenheid afgerond.

Een magazijn boordevol kennis

De laatste jaren hebben de ontwikkelingen op het dak niet stilgestaan. Daarom vindt CPE het belangrijk om vraagbaak  voor u te zijn. We voorzien u graag van advies over de nieuwste materialen, juiste toepassing en verwerking. Dat beperkt zich niet alleen tot de voorbereiding van uw project. Ook tijdens en na de werkzaamheden staan onze medewerkers u graag terzijde, om u van praktische oplossingen te voorzien en onverwachte dilemma's het hoofd te bieden.

Onze specialisten staan klaar

Wilt u meer informatie? Onze specialisten vertellen u graag alles over ons assortiment, de juiste materiaalkeuze en leveringsmogelijkheden. En natuurlijk voorzien we u graag vrijblijvend van een offerte. Kortom, u bent van harte welkom bij CPE.